В ЄС закликали владу РФ відреагувати на заяви Кадирова на адресу опозиції
Категорія
Світ
Дата публікації

В ЄС закликали владу РФ відреагувати на заяви Кадирова на адресу опозиції

В ЄС закликали владу РФ відреагувати на заяви Кадирова на адресу опозиції

Посол Євросоюзу в РФ Вігаудас Ушацкас назвав "неприкритими погрозами вбивства" заяви глави Чечні на адресу лідера російської опозиційної партії ПАРНАС Михайла Касьянова. Про це йдеться в повідомленні представництва ЄС в РФ, передає ONLINE.UA.
Посол Європейського Союзу в РФ Вігаудас Ушацкас провів телефонну розмову з російським опозиціонером Михайлом Касьяновим.
"Говорячи про недавні висловлювання президента Чечні Рамзана Кадирова в Instagram, посол ЄС в Росії Ушацкас сказав, що він був шокований такими огидними неприкритими погрозами вбивства, з якими неможливо миритися. Він висловив сподівання, що російська влада і правоохоронні органи відреагують негайно", - йдеться в повідомленні.
На думку посла ЄС в РФ, останні заяви Кадирова на адресу російської політичної опозиції та громадянського суспільства є неприйнятними у демократичному суспільстві.
Нагадаємо, Кадиров на своїй сторінці в Instagram опублікував відео, в якому накладено фільтр у вигляді прицілу снайперської гвинтівки на російського опозиціонера Михайла Касьянова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?