В ЄС заявили, що в України немає перспективи членства
Категорія
Політика
Дата публікації

В ЄС заявили, що в України немає перспективи членства

В ЄС заявили, що в України немає перспективи членства
Джерело:  online.ua

Голова представництва ЄС в Україні Хюг Мінгареллі заявив, що Україна з багатьох причин зараз не має перспективи членства в Євросоюзі.

Про це він розповів на засіданні круглого столу "Європейський вибір України після Революції гідності: можливості та проблеми", передає ONLINE.UA.

"Туреччина з країнами Балкан - це єдині країни, які ведуть переговори, щоб приєднатися до Європейського Союзу. Вони мають чітку перспективу членства в ЄС. У випадку України сьогодні немає перспективи членства в ЄС",- повідомив він.

За словами Мінгареллі, мета Угоди про асоціацію - сприяти політичній асоціації і економічній інтеграції, але вона не дає гарантією членства.

"Це є великим розчаруванням для наших українських партнерів, тому що вони хотіли би мати перспективу членства в ЄС, але наразі через низку причин Євросоюз не мав змоги запропонувати цю перспективу", - наголосив голова представництва ЄС в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ЄС несподівано висловилися про членство Польщі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?