В Європі спроектували грандіозний корабель-в'язницю: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

В Європі спроектували грандіозний корабель-в'язницю: опубліковані фото

В Європі спроектували грандіозний корабель-в'язницю: опубліковані фото
Джерело:  Daily Mail

Група французьких архітекторів спроектувала гігантський тюремний корабель з тисячами камер, схожими на "повітряні темниці", які утримували полоненого Тіріона Ланністера, персонажа з "Гри престолів".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Дизайнери з Парижу створили концепт корабля для тисяч злочинців, причетних до скандалу з "Панамським архівом". У кожному такому кораблі може міститися до 3300 ув'язнених, чия вина з'ясується в результаті витоку документів про офшори від панамської юридичної компанії Mossack Fonseca в 2015 році. Передбачається, що кожен "парус" матиме довжину 350 метрів і висоту 100 метрів. Кожна тюремна комірка матиме площу дев'ять квадратних метрів.

Читайте також: Суд Панами звільнив засновників Mossack Fonseca, підозрюваних у відмиванні грошей

Одна сторона буде розміщувати жінок, а інша - чоловіків. На "вітрилах" також будуть перебувати майстерня, адміністративний центр і їдальня. Велика частина верхньої палуби використана для сільського господарства (грядки будуть розташовуватися посередині), спортивного поля та місця для адміністративного персоналу.

У подібній камері перебував персонаж популярного книжкового і телевізійного серіалу "Гра престолів" Тіріон Ланністер. Одна з її сторін була звернена до прірви і завжди відкрита, якщо бранець задумає покінчити з життям самостійно.

Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі опублікували перші офіційні фотографії з сьомого сезону культового серіалу "Гра престолів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?