В Європі затримали матір збіглого українського нардепа
Категорія
Події
Дата публікації

В Європі затримали матір збіглого українського нардепа

В Європі затримали матір збіглого українського нардепа

Мати збіглого українського депутата Олександра Онищенка Інесу Кадирову 30 березня затримали в Іспанії за запитом НАБУ.


Про це заявив голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України Назар Холодницький, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свободу".


НАБУ оголосило Інесу Кадирову 1945 року народження в розшук влітку 2016 року, їй інкримінується створення злочинної організації, розтрата майна в особливо великих розмірах, фіктивне підприємництво.


Читайте також: Справа Онищенка: стало відомо про резонансні затримання


"В даний час САП вживає всіх можливих заходів для екстрадиції Кадирової на територію України з метою притягнення до кримінальної відповідальності", - підкреслив Холодницький.



Відзначимо, що Олександра Онищенка звинувачують в організації схеми з перепродажу купленого у держкомпаній газу своїм же фірмам за заниженими цінами. Збитки оцінюються в суму понад 3 мільярди гривень.


Як повідомляв ONLINE.UA,  главу ДФС України Романа Насірова відсторонили за підозрою в пособництві Олександру Онищенку і нанесенні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?