В Європі завдали нового удару санкціями по Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

В Європі завдали нового удару санкціями по Росії

В Європі завдали нового удару санкціями по Росії

Швейцарія розширила список росіян, проти яких діють санкції США і Євросоюзу, впроваджені через агресію Кремля в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду", яка цитує швейцарський Державний секретаріат з економічних справ.
До списку додано прізвища шести осіб, які недавно були обрані депутатами Держдуми РФ в анексованому Криму і Севастополі.
"17 листопада 2016 федеральний Департамент економіки, освіти і досліджень (DEFR) змінив перелік осіб, що додається до розпорядження про заходи щодо запобігання обходу міжнародних санкцій в зв'язку з ситуацією в Україні", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Санк кції ЄС проти Росії: з'явилася сумна для Путіна заява

Зміни набрали чинності з моменту опублікування документа.
Як повідомляв ONLINE.UA, 15 листопада США впровадили нові санкції проти представників Росії, які торкнуться так званих депутатів Держдуми РФ від окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?