В "Голосі" назвали умови вступу у майбутню коаліцію
Категорія
Політика
Дата публікації

В "Голосі" назвали умови вступу у майбутню коаліцію

В "Голосі" назвали умови вступу у майбутню коаліцію
Джерело:  24 канал

Партія "Голос" готова об'єднуватися в коаліцію з політсилами, які відповідають чітким умовам. З даною заявою виступив лідер партії Святослав Вакарчук. Він вкотре наголосив, що коаліція має формуватися на основі коаліційної угоди, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Коаліційна угода має формуватися після того, як ми перевіримо в кого які червоні лінії. У нас є декілька чітких червоних ліній: перше - Україна рухається в Європу, ЄС і НАТО; друге – має бути чіткий принцип – закон один для всіх і невідворотність покарання; третє - економіка без жодних олігархів; четверте - депутатів спускаємо з неба на землю", - пояснив очільник партії.

Окрім того, Вакарчук зазначив, що його політсила готова домовлятися з тими партіями, з якими у цих питаннях вони знайдуть спільну мову.

Нагадаємо, глава держави Володимир Зеленський після оголошення попередніх результатів Національного екзит-полу станом на 18:00 заявив, що запрошує главу партії "Голос" Святослава Вакарчука поговорити, у тому числі і про посаду прем'єр-міністра.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше Зеленський заявив, що чекає на чесний результат виборів і вже веде консультації з претендентами на крісло прем’єра.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?