В ГПУ спалахнув скандал через обладнання для прослушки
Категорія
Політика
Дата публікації

В ГПУ спалахнув скандал через обладнання для прослушки

В ГПУ спалахнув скандал через обладнання для прослушки
Джерело:  online.ua

Службовий кабінет заступниці глави ГПУ Анжели Стрижевської незаконно прослуховували. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-публікацію представниці генпрокурора Лариси Сарган.

За її словами, до будівлі ГПУ через інцидент викликали СБУ.

"Зазначу, що в суботу у службовому кабінеті заступника генерального прокурора було виявлено несанкціоновані прослуховуючі спецзасоби. Ми пов’язуємо це із тим, що саме цей заступник – Анжела Стрижевська – є керівником прокурора, який підтримує адмінпротокол по А.Ситнику", - підкреслила Сарган.

Речниця пояснила, що зараз силовики почали кримінальне провадження у зв'язку з фактом несанкціонованого прослуховування.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше представники Національного антикорупційного бюро виступили зі звинуваченням на адресу генпрокурора Юрія Луценка. У закидах йдеться про його заважання у притягуванні до відповідальності осіб, що зв'язані з корупцією на митниці.

Відомство звернулося до Луценка із закликом про повернення відповідного кримінального провадження до НАБУ. Справа стосується розмитнення імпортних товарів за заниженою ціною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?