В ІДІЛ показали відео підірваного в Сирії російського вертольота
Категорія
Світ
Дата публікації

В ІДІЛ показали відео підірваного в Сирії російського вертольота

В ІДІЛ показали відео підірваного в Сирії російського вертольота
Джерело:  online.ua

Бойовики терористичного угрупування «Ісламська держава» (ІДІЛ) виклали в мережу відео, на кадрах якого показане нібито  знищення російського вертольота в Сирії на схід від Хомса, при цьому справжність кадрів поки не підтверджена.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook військового експерта Костянтина Машовця.


«Щодо російського вертольоту в Сирії. Іділовці виклали відео. І що ми бачимо. Вертоліт ніхто не збивав, його знищили (добили?) на землі. На відео чітко видно БПМ-97 "Постріл" (2 штуки) - дуже специфічна машинка, що має ходіння в різного роду спецгрупах і спецназі (переважно ФСБ)», - написав Машовець.


«І 2 вертольоти - Мі-8МТШ (злітає) і Мі-24\Мі-35 (який, власне, і знищили). З відео незрозуміло, чи "пахоми" самі його знищили, або це результат потрапляння ракети ПТРК або якого-небудь іншого боєприпасу. Ну і дата на відео зазначена також бентежить», - написав Машовець.


Нагадаємо, міністерство оборони Росії підтвердило 3 листопада втрату вертольота ВКС в Сирії, також у відомстві заявили про те, що екіпаж був евакуйований і не постраждав.



Як повідомляв ONLINE.UA,  3 листопада стало відомо про загибель в Сирії помічника депутата Держдуми РФ від Ліберально-демократичної партії Михайла Дегтярьова Сергія Морозова, який воював в числі російських найманців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?