В Індії розбився куплений у Росії винищувач, мережа веселиться: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Індії розбився куплений у Росії винищувач, мережа веселиться: з'явилися фото і відео

В Індії розбився куплений у Росії винищувач, мережа веселиться: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

На північному заході Індії в штаті Раджастхан зазнав аварії винищувач Су-30МКІ російського виробництва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал NDTV India.
Відзначається, що літак здійснював плановий виліт і повинен був приземлитися на авіабазі Уттарлай, проте впав на території місцевого села, зачепивши один з житлових будинків. Обидва пілоти встигли катапультуватися, вони не постраждали. В результаті катастрофи винищувача травми і опіки отримали троє місцевих жителів.
Повідомляється, що в результаті пожежі, яка виникла після аварії літака, в селі знищені шість будинків і два мотоцикли, також постраждала худоба. На місці події працює комісія, яка повинна з'ясувати всі обставини інциденту.
Читайте також: Бо йовий літак союзників Путіна впав на кордоні з Туреччиною: з'явилося відео


Су-30МКІ - найчисленніший з сучасних бойових літаків в складі ВПС Індії. З 1996 року у Росії було замовлено сумарно 272 машини, поставлені на сьогодні понад 230.
У мережі прокоментували падіння російського літака.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в катастрофі російського літака "Ту-154", який розбився над Сочі в грудні 2016 року, з'явилася цікава деталь, яка може пояснити причину трагедії.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?