В Індонезії зник з радарів пасажирський літак Boeing 737
Категорія
Світ
Дата публікації

В Індонезії зник з радарів пасажирський літак Boeing 737

В Індонезії зник з радарів пасажирський літак Boeing 737
Джерело:  online.ua

У суботу, 9 січня в Індонезії зник з радарів пасажирський Boeing 737. Місцеві ЗМІ повідомляють, що літак розбився. Його уламки, за непідтвердженими даними, знайшли в морі біля берегів безлюдного острова Лаки. Представники влади архіпелагу Серібу стверджують, що літак розбився і вибухнув. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає. На даний момент відомо, що зниклий з радарів Boeing 737-500 компанії Sriwijaya Air слідував за маршрутом Джакарта-Понтіанак - рейс SJ182. Відомо, що на його борту були понад 60 людей. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN Indonesia.

Дані сервісу Flight Radar показують, що рейс SJ182 вилетів з Джакарти в Потіанак в 14:37 за місцевим часом. Через чотири хвилини після зльоту літак піднявся на висоту понад три кілометри, проте за лічені секунди опустився практично до рівня моря, після чого з ним зник зв'язок.

У міністерстві транспорту Індонезії вже почали пошуково-рятувальні роботи, про виявлення лайнера або його уламків поки не повідомлялося.

Інших офіційних даних про подію, в тому числі про кількість людей на борту, поки немає.

В мережі тим часов вже з'явилося відео з міста можливої авіакатастрофи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що рік тому український літак МАУ збили в Ірані. На борту Boeing перебували 176 осіб - всі вони загинули.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?