В інтернеті показали пейзажі вмираючої Росії: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

В інтернеті показали пейзажі вмираючої Росії: опубліковані фото

В інтернеті показали пейзажі вмираючої Росії: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фотографії з пусткою російської глибинки, які показують вмираючу Росію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "МирТесен".
"Що Русь в одне повинна зв'язати... Тиха наша батьківщина нас вже не покличе...", - пишуть на сайті.
Користувачі мережі залишили коментарі під фотографіями: "тиха наша Батьківщина, прости нас!!! ДУЖЕ важко дивитися на ці фото", "серце кров'ю обливається! Втрачаємо ми Русь нашу!", "Сумне видовище", "я плачу" - засмучуються росіяни.
Нагадаємо, глава комітету Державної думи Росії з міжнародних питань Олексій Пушков заявив, що Україна не є суверенною державою. Таку думку Пушков висловив, коментуючи заяви посла США в ООН Саманти Пауер про те, що Крим як і раніше є частиною України.
Також повідомлялося, що кількість громадян РФ, які висловлюють симпатію і довіру російському президенту Володимиру Путін, знизилося на 7% і 10% відповідно. На 10% стало менше тих, хто називає його "енергійною, рішучою, вольовою" людиною. Рейтинги довіри повертаються до "докримських".












Фото: Юля Корольова

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?