В Італії розпродають будинки за 27 гривень - шокуючі подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

В Італії розпродають будинки за 27 гривень - шокуючі подробиці

В Італії розпродають будинки за 27 гривень - шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

Італія не втомлюється дивувати світ та власних громадян цікавими на неочікуваними сюрпризами, які активно полюбляють обговорювати всі світові ЗМІ. Так, цього разу в італійській комуні Бізачча, у регіоні Кампанія, у провінції Авелліно, почали розпродавати історичні будівлі всього за один євро - 27 гривень. Наразі відомо, що на продаж виставлено 90 будинків.

Цю унікальну ситуацію у своєму матеріалі описує CNN Travel, передає ONLINE.UA.

Згідно з даними ЗМІ, такою спокусливою пропозицією місцева влада має намір спонукати до переїзду осіб, які допоможуть врятувати і відродити вмираючі громади. В подібне важко повірити, однак від покупців вимагається лише одне - відремонтувати придбані будівлі.

Що цікаво, заступниця мера міста - Франческо Тарталья, заманюючи покупців, наголошує, що місцеві жителі дуже добрі та щирі. Вона також додає, що новачкам тут нададуть будь-яку допомогу.

"Ми хочемо, щоб це місце знову засяяло", - зізнається чиновниця.

Варто також згадати, що нещодавно влада італійського міста Муссомелі на півдні Сицилії виставила на продаж старі будинки за один євро. Окрім того, в невеликому містечку Бівона на Сицилії також можна придбати собі будинок лише за 27 гривень.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий німецький мільйонер Карл Райпен надіслав доволі цікаве оголошення в газету, в якому він попросив відгукнутися 10 осіб, охочих розділити з ним "райське життя" на його фермі в Новій Зеландії. 70-річний Райпен чекає і чоловіків і жінок, не старших за 70 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?