В Італії стався черговий землетрус: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Італії стався черговий землетрус: з'явилися фото і відео

В Італії стався черговий землетрус: з'явилися фото і відео
Джерело:  РІА Новини

В Італії увечері 26 жовтня стався черговий землетрус з трьома "хвилями" поштовхів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РІА Новини", які цитують місцеві сайти.

Перший поштовх зафіксовано о 19:11 (20:11 за київським часом). Магнітуда - 5,4. Його епіцентр знаходився на глибині дев'яти кілометрів в провінції Мачерата (область Марке). Підземні поштовхи були зафіксовані відразу в декількох італійських областях - Умбрії, Лаціо, Марке і Абруццо. Коливання земної поверхні виразно відчули жителі ряду великих міст країни, в тому числі Риму, Флоренції, Аквіли, Перуджі.

Другий підземний поштовх магнітудою 6,2 стався в центральній італійській області Марке. Коливання земної кори приблизно протягом 20 секунд виразно відчувалися і в центрі Риму.

Третій поштовх магнітудою 4,6 стався в тому ж районі, що і два попередніх сильні підземні поштовхи.

На даний момент відомо про двох постраждалих в місті Вісо, провінція Мачерата. Крім того, вісім людей отримали поранення в місті Фабріано, провінція Марка. Також знеструмлено містечко Кастельсантанджело-суль-Нера, про це повідомив мер міста Муро Фалкуччі.

Як повідомляє "Лента.ру" з посиланням на агентство AGI, після землетрусу 63-річний житель Толентино помер від серцевого нападу.

Як повідомляв ONLINE.UA, в серпні  в Італії також стався землетрус, в результаті якого десятки людей загинули.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?