В Італії загинув депутат-фанат Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

В Італії загинув депутат-фанат Путіна

В Італії загинув депутат-фанат Путіна
Джерело:  ТСН

На півночі Італії в результаті ДТП загинув євродепутат від італійської партії "Ліга Півночі" Джанлука Бонанно, який неодноразово підтримував політику президента Росії Володимира Путіна в Європарламенті.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Як пише The Telegraph, інцидент стався близько 17:00 за місцевим часом в муніципалітеті Горла-Маджоре на півночі Італії. В результаті отриманих травм 50-річний політик помер на місці.
Бонанно, який з травня 2014 року обіймав посаду мера північноіталійського міста Боргозезія (провінція Новара), в момент зіткнення з іншим автомобілем перебував у машині разом з ще одним пасажиром. Учасники ДТП отримали поранення різного ступеня тяжкості. Дружина Бонанно, яка також була в машині, в лікарні.
Бонанно до свого обрання в Європарламент займав депутатське крісло в Палаті депутатів національного парламенту в період з 2008 по 2014 рік. Політик відомий своїми спірними антиіміграційними висловлюваннями і трюками, які викликали різкі реакції в соціальних медіа.
Один з найгучніших скандалів стався в жовтні, коли депутат був оштрафований на 3 060 євро і відсторонений від діяльності в парламенті на 10 днів через те, що надів футболку із зображенням Адольфа Гітлера і канцлера Німеччини Ангели Меркель під час пленарного засідання. Також під час інших дискусій з Меркель Бонанно носив вуса в стилі Гітлера і "зігував".
Крім того, італійський євродепутат під час одного зі слухань щодо ратифікації угоди про асоціацію України з ЄС в Страсбурзі з'явився в майці з написом "Ні санкціям проти Росії!".
Раніше повідомлялося, що в результаті ДТП, яка сталася в Полтавській області, загинули четверо людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?