В Італії жорстко розкритикували політику Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

В Італії жорстко розкритикували політику Меркель

В Італії жорстко розкритикували політику Меркель
Джерело:  online.ua

Віце-прем'єр та міністр внутрішніх справ Італії Маттео Сальвіні заявив, що канцлерка Німеччини Ангела Меркель проводить багатолітню помилкову міграційну політику. Він також вважає, що вона "недооцінила ризик соціальних конфліктів в Європі", передає ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

"Ангела Меркель, безумовно, недооцінила ризик соціальних конфліктів, заявляючи, що в Німеччині є місце для сотень тисяч людей", - сказав Сальвіні.

Окрім того, скандальний італійський політик прокоментував нещодавні заворушення у східнонімецькому місті Хемніц та згадав про інші інциденти з мігрантами.

"Я досі пам'ятаю, що сталося під час святкування Нового року в Кельні в 2015 році, а також в інших місцях", - сказав Сальвіні, маючи на увазі новорічні святкування, після якого сотні жінок подали скарги в поліцію на сексуальні домагання з боку біженців.

 Сальвіні підкреслив, що вважає цілком логічним зростання підтримки правих сил в країні, оскільки Меркель, за його словами, недооцінює проблему протягом багатьох років, і зростання "Альтернативи для Німеччини" є явною реакцією на це.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр внутрішніх справ Італії і глава правої партії "Ліга"  Маттео Сальвіні заявив, що Революція Гідності в Україні була "фальшивою".  Окрім того, він стверджує, що Росія законно анексувала український Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?