В Івано-Франківську госпіталізували чоловіка нової жертви коронавірусу COVID-19
Категорія
Україна
Дата публікації

В Івано-Франківську госпіталізували чоловіка нової жертви коронавірусу COVID-19

В Івано-Франківську госпіталізували чоловіка нової жертви коронавірусу COVID-19
Джерело:  online.ua

До лікарні Івано-Франківська госпіталізували українця — чоловіка жінки, яка напередодні померла від ускладнень коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг очільника Івано-Франківської ОДА Віталія Федоріва.

За його словами, смерть сталася ще 17 березня.

"У нас в області підтверджений випадок коронавірусу, який завершився смертю пацієнтки, а саме 56-річної жительки Івано-Франківська. Контактну особу жінки, яка досі перебувала у самоізоляції, госпіталізовують в обласну клінічну лікарню", - додав Федорів.

Він пояснив, йдеться про її чоловіка. Діти подружжя живуть окремо тож не потребують ізоляції чи уваги лікарів. Родичів планують відговорити від розтину тіла загиблої — занадто високий ризик.

Слід зазначити, жінку спочатку госпіталізували з іншим діагнозом. У неї виявили грип типу А. Вона загинула до завершення аналізів на новий коронавірус.

Як повідомляв ONLINE.UA, на території України офіційно підтверджені три нові випадки коронавірусу COVID-19. Загальна кількість інфікованих сягнула 21. У Центрі громадського здоров’я МОЗ стверджують, що кілька нових випадків зафіксовані у різних регіонах країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?