В Івано-Франківську стався курйоз з патрульними і депутатом
Категорія
Україна
Дата публікації

В Івано-Франківську стався курйоз з патрульними і депутатом

В Івано-Франківську стався курйоз з патрульними і депутатом

В Івано-Франківську патрульні двічі за кілька днів штрафували депутата місцевої облради, якого викрили в порушенні правил дорожнього руху.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Патрульної поліції в Facebook.
Варто відзначити, що в обох випадках депутат хвалився своїм посвідченням і погрожував поліцейським «наслідками».
«Патрульні звернули увагу на Toyota Land Cruiser, водій якого припаркувався з порушенням правил - на пішохідному переході. Під час спілкування з патрульними чоловік пояснив, що він депутат обласної ради і погрожував, що під час сесії викличе патрульного і начальника управління для звіту. Інспектор виніс постанову про порушення», - йдеться в повідомленні.
Також поліцейські додали, що вже через кілька днів «патрульні звернули увагу на водія, який під час руху розмовляв по телефону».
«Коли авто зупинили, чоловік за кермом заперечував, що порушував правила. Знову показував посвідчення депутата і просив не карати його напередодні Великодня. Однак патрульний виніс постанову», - зазначили у відомстві.
Пізніше порушник все-таки подзвонив начальнику управління патрульної поліції Івано-Франківська та висловлював обурення роботою патрульних, і заявив, що буде шукати можливість, щоб "покарати інспектора".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше київські патрульні за порушення правил оштрафували главу Міністерства палива та енергетики Ігоря Насалика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?