В Ізраїлі стався страшний інцидент з автобусом: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Ізраїлі стався страшний інцидент з автобусом: з'явилися фото і відео

В Ізраїлі стався страшний інцидент з автобусом: з'явилися фото і відео
Джерело:  Newsru.com

У п'ятницю вранці, 27 січня, в Ізраїлі рейсовий пасажирський автобус зірвався з висоти 70 метрів, в результаті чого загинуло дві людини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Newsru.co.il.
Аварія сталася на трасі номер 60, поруч з поселенням Маале Левона. Автобус, який прямував з Єрусалиму в Аріель, пробив металеві загородження, скотився під укіс протяжністю близько 100 метрів і перекинувся.
В результаті ДТП загинули двоє чоловіків, віком 23 та 37 років, семеро людей отримали травми. Троє постраждалих госпіталізовані у важкому стані, двоє в стані середньої тяжкості, ще двоє отримали легкі травми. Один із загиблих - 37-річний водій автобуса Авішай Каруані.
Читайте також: На Тернопільщині перекинувся рейсовий автобус, багато постраждалих: з'явилися фото
Для евакуації поранених і підйому автобуса були задіяні вертольоти і рятувальники, кілька пожежних розрахунків і спеціальні технічні служби. Проводиться розслідування обставин аварії.


Як повідомляв ONLINE.UA, 21 січня в Італії потрапив в аварію автобус з підлітками з Угорщини, які поверталися з курорту у Франції в Будапешт.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?