В Кабміні несподівано висунули вимоги щодо проведення дебатів на НСК "Олімпійський"
Категорія
Україна
Дата публікації

В Кабміні несподівано висунули вимоги щодо проведення дебатів на НСК "Олімпійський"

В Кабміні несподівано висунули вимоги щодо проведення дебатів на НСК "Олімпійський"
Джерело:  online.ua

Керівництво НСК "Олімпійський" має забезпечити рівні умови для кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського щодо проведення дебатів. З даною заявою виступив міністр молоді і спорту України Ігор Жданов, передає ONLINE.UA.

Чиновник наголосив, що на нараді в Міністерстві він доручив директору НСК "Олімпійський" Валентину Груздєву неухильно дотримуватися вимог виборчого законодавства щодо рівних прав і можливостей кандидатів у президенти України на доступ до стадіону для проведення дебатів та інших передвиборчих заходів.

"Якщо кандидати в президенти України виступлять із ініціативою провести дебати, чи інші заходи на стадіоні до дня тиші, 20 квітня 2019 року - то така можливість має бути надана на умовах рівного та неупередженого ставлення", - сказав Жданов.

Міністр додав, що для цього мають бути заключені відповідні договори з НСК "Олімпійський", а оплата послуг стадіону повинна відбуватися з виборчих фондів кандидатів у президенти.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спікер Держдуми РФ В’ячеслав Володін заявив, що пісня "Ти ж мене підманула", яку Петро Порошенко заспівав зі сцени під НСК "Олімпійський", адресована не Володимиру Зеленському, а Україні, яка відмовилась підтримати його на виборах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?