В Кабміні повідомили українцям приємну новину щодо росту зарплат
Категорія
Україна
Дата публікації

В Кабміні повідомили українцям приємну новину щодо росту зарплат

В Кабміні повідомили українцям приємну новину щодо росту зарплат
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Володимир Гройсман 14 травня під час підписання нової тристоронньої Генеральної угоди із профспілками та роботодавцями заявив, що за прогнозом уряду, в 2021 році середня заробітна плата в Україні буде розміром 620 доларів в еквіваленті.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Урядовий портал.

"Наш уряд вже створив механізми, які дали можливість збільшити мінімальну зарплату в 3 рази за останні 3 роки, середню – у 2 рази… Уряд має чіткий орієнтир щодо середньої зарплати в Україні на 2021 рік. У доларовому еквіваленті це 620 дол. – абсолютно реальний показник, який допоможе збільшити мотивацію українців працювати на власну економіку", – вважає Гройсман.

Окрім того, очільник Кабміну нагадав про розвиток середнього класу в Україні.

 "Для мене принципово, щоб в Україні був розвинений середній клас, до якого має належати український вчитель, лікар, робітник. У наступних роках будемо робити все, щоб виконати це завдання", – сказав Гройсман.

Як повідомляв ONLINE.UA, незважаючи на глибоку економічну кризу, яку Україна пережила у 2014-2015 роках, середня заробітна плата громадян вже досягла «довоєнного» часу. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?