В Кабміні пояснили, чому більше не буде платіжок з пільгами
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Кабміні пояснили, чому більше не буде платіжок з пільгами

В Кабміні пояснили, чому більше не буде платіжок з пільгами
Джерело:  online.ua

В Міністерстві соціальної політики повідомили, що через новий механізм нарахування пільг з листопада 2019 року українці будуть отримувати квитанції за комунальні послуги з повним розміром платежу - без урахування пільг та субсидій, передає ONLINE.UA.

"Починаючи з листопада 2019 року українці будуть отримувати квитанції за комунальні послуги з повним розміром платежу– без урахування пільг та субсидій. Це пов’язано із новим механізмом який вступив в силу з 1 жовтня 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що відтепер пільги надаватимуться пільговикам у грошовій формі органами соціального захисту.

"Пільги буде перераховувати АТ "Ощадбанк" для подальшого проведення ним розрахунків з надавачами послуг за кожного конкретного пільговика (безготівкова форма)", - додали в мінсоцполітики.

Пільговикам, які подали заяву про отримання пільги готівкою до органу соцзахисту, виплата буде здійснюватись у зазначений у заяві спосіб (банк або пошта).

"У разі отримання готівки пільговик має сплатити спожиті послуги повністю. Інші пільговики сплачують, як і раніше, частину платежу, а суму пільги за них перерахує надавачу послуг АТ "Ощадбанк" (за наявності даних про номер мобільного телефону пільговик отримає інформаційне повідомлення від банку про проведені платежі)", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA,  макроекономічний прогноз Мінекономіки передбачає зростання  середньої зарплати в Україні приблизно на 2000 гривень щорічно в найближчі три роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?