В Кабміні відповіли, чи можливо знизити ціни на газ
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Кабміні відповіли, чи можливо знизити ціни на газ

В Кабміні відповіли, чи можливо знизити ціни на газ
Джерело:  online.ua

Україна втратить підтримку партнерів і кошти, якщо знизить ціни на газ. З даною заявою виступив прем'єр-міністр Володимир Гройсман на селекторній нараді з питань забезпечення населення централізованим теплопостачанням, передає ONLINE.UA.

"Ми з липня 2017 року максимально хотіли уникнути питання підвищення цін на газ. Ми просто не змогли цього зробити", – заявив прем’єр.

Гройсман також зазначив, що це можливо зробити тільки тоді, коли буде консолідована домовленість із всіма нашими міжнародними партнерами. В односторонньому порядку Україна це зробити не може.

"Якщо хтось говорить, що ми це зробимо в односторонньому порядку, знайте: наступного дня від нас відмовиться як від партнерів весь цивілізований світ – і країну заведуть в глибоку економічну кризу", – заявив Гройсман

Голова уряду пояснив: "Ми цього допустити не можемо – і тому змушені були йти на непопулярні і неприйнятні навіть кроки, іншого варіанту в нас не було".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що окружний адміністративний суд міста Києва визнав протиправною та нечинною постанову Кабінету міністрів №315 від 27 квітня 2016 року, якою, в тому числі, визначався порядок формування ціни на природний газ для потреб населення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?