В Кабміні зробили позитивний прогноз щодо росту зарплат українців
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Кабміні зробили позитивний прогноз щодо росту зарплат українців

В Кабміні зробили позитивний прогноз щодо росту зарплат українців
Джерело:  interfax.com.ua

Голова Кабміну Володимир Гройсман прогнозує, що за підсумками 2019 року середня зарплата в Україні перевищить 10,5 тисячі гривень, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Наш макропрогноз розраховує, що в наступному році буде 10,5 тис. гривень, але, думаю, ми збільшимо середню заробітну плату, і вона буде більш як 10,5 тис.гривень за підсумками 2019 року", - сказав Гройсман.

 Окрім того, голова Кабміна нагадав, що його торішній прогноз з досягнення в 2018 році середньої зарплати в 10 тисяч гривень реалізувався.

"Як бачите, я, в принципі, не помилився. Станом на 1 листопада це було 9,2 тис. грн, думаю, що близько 10 тис. грн буде в цьому році", - сказав Гройсман.

Зазначимо, нещодавно відбулася презентація проекту бюджету, під час якої прем’єр Володимир Гройсман озвучив основні показники головного фінансового документу країни на 2019 рік.

Нагадаємо, раніше український глава Петро Порошенко підписав указ про підвищення зарплати українським військовим і поліцейським. Згідно з цим документом, заробітні плати будуть підвищені не менш ніж на 30%.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко повідомив, коли в Україні підвищать мінімальну зарплату майже до 4,2 тисяч гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?