В Києві сталося жахливе вбивство: поліція розповіла деталі
Категорія
Події
Дата публікації

В Києві сталося жахливе вбивство: поліція розповіла деталі

В Києві сталося жахливе вбивство: поліція розповіла деталі
Джерело:  online.ua

У Дніпровському районі Києва чоловік убив свою співмешканку на очах у її дітей.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в місті Києві.


Правоохоронці повідомляють, що близько першої години ночі 20 січня в чергову частину надійшло повідомлення про ножове поранення в квартирі на вулиці Райдужній в Києві.


Поліцейські у квартири почули, що там плачуть діти і звуть маму.


«Патрульні поспілкувалися з хлопчиками, які були закриті в квартирі. Діти пояснили, що їх мама лежить в крові, а вони не можуть знайти ключі і відкрити двері. Тому на місце одразу викликали спеціальні служби та лікарів", - сказано в повідомленні.


Читайте також:  У київському під'їзді стався вибух, була спроба вбивства: опубліковані фото


У квартирі поліцейські виявили мертвою 29-річну господиню з проникаючим колото-різаним ножовим пораненням спини, яка лежала на дивані.


Крім того, в будинку знаходилися її 2-річний і 11-річний сини. Діти розповіли, що маму вдарив її співмешканець і втік.


«Слідчо-оперативна група провела огляд місця події та прилеглої території, поспілкувалася з сусідами і знайомими потерпілої. До відпрацювання також залучили кінолога зі службовою собакою. На вулиці біля будинку знайшли кухонний ніж зі слідами бурого кольору. Вилучені речові докази направили на експертне дослідження. Дітей помістили в притулок, з ними працюють поліцейські психологи», - сказано в повідомленні.


Поліцейські при цьому встановили, що останній місяць жінка проживала разом з 25-річним уродженцем Рівненщини.


Правоохоронцям вдалося знайти молодого чоловіка і доставити його в Дніпровське управління поліції.


«Вирішується питання про його арешт. Проводяться слідчі дії. Кримінальне провадження розпочали за частиною першою статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України», - сказано в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Дніпровському районі Києва, на Русанівці, в ніч на 11 січня прямо на вулиці був розстріляний чоловік.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?