В Києві сварка між родичами завершилася різаниною
Категорія
Події
Дата публікації

В Києві сварка між родичами завершилася різаниною

В Києві сварка між родичами завершилася різаниною

В Києві між п'яними чоловіками сталася різанина через помешкання, у якому вони мешкали.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції України у Києві.

Читайте також: У Львові юнак зарізав свою колишню дівчину і намагався вчинити самогубство

Інформація про інцидент у квартирі багатоповерхівки на проспекті Маяковського надійшла правоохоронцям біля 23 години 30 травня.

"Під час перевірки з'ясувалося, що в двокімнатній квартирі мешкає дві родини. Протягом тривалого часу між сім’ями виникали побутові конфлікти", - йдеться у повідомленні.

В ході сварки 41-річний чоловік атакував 46-річного киянина та наніс йому кілька поранень кухонним ножем. В результаті інциденту постраждалий помер.

"Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого статтею 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Речовий доказ вилучено", - зазначили у поліції.

Підкреслюється, що стаття про умисне вбивство передбачає запобіжний захід у вигляді 7-15 років позбавлення волі.

Як повідомляв ONLINE.UA, у лютому в Херсоні чоловік влаштував різанину, в ході якої були поранені шість чоловік, один з яких — дитина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?