У Києві виступить відомий американський актор
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві виступить відомий американський актор

У Києві виступить відомий американський актор
Джерело:  online.ua

У центрі Києва, на Софійській площі, виступить відомий американський актор театру і кіно Джон Малкович.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Національної опери України.

Виступ зірки відбудеться 1 липня о 21:00 в рамках проекту "Шляхи дружби".

"В основі програми концерту - безсмертні твори Джузеппе Верді, фрагменти з опери "Набукко", а також прем'єрне виконання поеми "Портрет Лінкольна" для читця (Джон Малкович) та симфонічного оркестру, написаної американським композитором Аароном Коплендом у розпал Другої світової війни і присвяченої національному герою американського народу Аврааму Лінкольну", - сказано в повідомленні.

Цікаво, що аналогічний концерт відбудеться 3 липня в Італії.

Нагадаємо, "Шляхи дружби" - це міжнародний проект, заснований престижним Равеннським фестивалем у 1997 році. Проект увійшов в історію як приклад високого гуманізму, що долає конфронтацію і тупикові політичні рішення, а також несе миротворчу місію, вшановує пам'ять жертв трагічних подій сучасності.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 80-річного актора Моргана Фрімена звинувачують у сексуальних домаганнях та неналежній поведінці одразу 8 осіб. В цілому про неналежну поведінку голлівудської знаменитості повідомили 16 людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?