В КНДР планують провести маневри справжньої війни — Bild
Категорія
Світ
Дата публікації

В КНДР планують провести маневри справжньої війни — Bild

В КНДР планують провести маневри справжньої війни — Bild
Джерело:  online.ua

Голова КНДР Кім Чен Ин на тлі зростання напруженості на Корейському півострові здійснює військові маневри для “справжньої війни” та майже щотижня запускає ракети.

Джерело: Bild

Кім Чен Ин проводить провокації з запуском ракет

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин ініціював військові маневри для “справжньої війни”.

Пропагандистське медіа KCNA минулого тижня повідомило, що Кім Чен Ин спостерігав за стрільбою артилерійського підрозділу на “Західному фронті” з метою перевірки поточної готовності до війни.

Удари по ворожих аеропортах також моделювали шляхом “потужного залпу” в бік моря.

Повідомляється, що Кім Чен Чен Ин наказав солдатам, які беруть участь у навчаннях, проводити “різноманітні симуляційні навчання для справжньої війни” і постійно їх посилювати.

Військові навчання Північної Кореї

Повідомляється, що для Північної Кореї стало майже нормою запускати ракети щотижня. Країна нібито проводить “випробування зброї”, проте це викликає значне занепокоєння країн-сусідок.

Лідер держави запевняє, що такі дії є відповіддю на спільні навчання США та Південної Кореї, які він назвав “провокаційними та агресивними”.

Він зазначив, що такі запуски є “посиленим попередженням ворогам, які навмисно розпалюють напруженість на Корейському півострові”.
23 березня в КНДР запустили “ракету-монстра” Hwasong-17.

Ці запуски свідчать про те, що ракетні програми Північної Кореї увійшли в нову фазу, на якій запуски вже слід описувати як військові навчання, а не як дослідні випробування, — заявив північнокорейський аналітичний портал.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?