В команді Путіна буде війна: політолог зробив попередження Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

В команді Путіна буде війна: політолог зробив попередження Україні

В команді Путіна буде війна: політолог зробив попередження Україні
Джерело:  24 канал

Політичний експерт та директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко озвучив важливе попередження український владі. За його словами, Сурков, Козак чи хтось ще буде куратором ОРДЛО – неважливо. Усі ці маріонетки Путіна будуть вести політику проти України. Однак, що важливо розуміти, між Сурковим і Козаком буде конфлікт. І команда українського лідера Володимира Зеленського може скористатися цією міні війною в Кремлі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Експерт звернув увагу на те, що Сурков дуже сильно вкоренився в ОРДЛО. Саме він створював псевдореспубліки і завжди був в курсі всіх кримінальних розборок. Плюс це величезна фінансово-матеріальна допомога Росії.

"ОРДЛО – величезний контрабандистський хаб. Це відповідь на питання: чи легко Сурков здасть свої позиції Козаку. Він чинитиме опір, битиметься за свій донбаський проєкт, підставлятиме Козака. Між Сурковим і Козаком триватиме війна", - озвучив прогноз Віктор Небоженко.

На його думку, ця війна буде масштабною. Окрім того, наразі важко відповісти, чи вдасться щось зробити Козаку в ОРДЛО. Його ідея зробити ОРДЛО другим Придністров'ям – принципово нездійсненна.

"Придністров'я не має кордону з Росією. Україна зупинилася на Донбасі, оскільки був повністю відкритий кордон для російських військ. Але конфлікт між Сурковим і Козаком дуже вигідний Україні", - підсумував експерт.

Як відомо, 24 січня очільник Кремля Володимир Путін призначив колишнього віцепрем'єра Дмитра Козака заступником керівника адміністрації президента. Фактично Козак замінив Владислава Суркова, якого вважають куратором ОРДЛО. Лише 18 лютого російський президент офіційно звільнив Суркова.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, чого українцям чекати від Козака.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?