В Кремлі нарешті прокоментували зустріч Путіна і Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кремлі нарешті прокоментували зустріч Путіна і Меркель

В Кремлі нарешті прокоментували зустріч Путіна і Меркель
Джерело:  online.ua

18 серпня президент Росії Володимир Путін в ході переговорів з канцлеркою ФРН Ангелою Меркель обговорить американські санкції, конфлікт в Сирії та Україні, а також питання економічної співпраці.

Про це повідомив прес-секретар очільника Кремля Дмитро Пєсков, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"У суботу Путін буде в Берліні, відбудуться його переговори з канцлером Меркель, вони зроблять заяву для преси. Що стосується тем, то це звіряння годинників з усіх найважливіших проблем: це, звичайно, і міжнародне коло питань, це і Україна, це і Сирія, це ті обмеження, з якими так чи інакше стикаються багато країн, і з наслідками цих обмежень", - розповів речник Кремля.

Він також додав, що будуть порушені питання двосторонніх торговельно-економічних відносин, теми реалізації великих міжнародних комерційних проектів, а саме "Північного потоку-2", та інші питання, які сторони вважатимуть за необхідне обговорити.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній Надзвичайний і Повноважний посол Грузії в Україні Григол Катамадзе заявив, що влада РФ після нападу на Грузію та Україну не припинить свою агресію. Дипломат припускає, що після війни на Донбасі Кремль почне збройний наступ на країни Балтії або Польщу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?