В Кремлі знову цинічно заговорили про необхідність переговорів з Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кремлі знову цинічно заговорили про необхідність переговорів з Україною

В Кремлі знову цинічно заговорили про необхідність переговорів з Україною
Джерело:  online.ua

На тлі успішного контрнаступу ЗСУ та наближення остаточної поразки кремлівської армії в Україні речник диктатора та військового злочинця Володимира Путіна Дмитро Пєсков знову начав цинічно заявляти про необхідність проведення переговорів.

Джерело: "РИА Новости"

У Кремлі цинічно заявляють про необхідність переговорів з Україною 

Переговорний процес, звичайно ж, затребуваний. І затребуваний для досягнення наших цілей. Але жодних передумов ми не вбачаємо для переговорного процесу, - зазначив Пєсков.

Речник кремлівського диктатора при цьому цинічно звинуватив Україну у відмові від переговорів та бажанні вирішувати все військовим шляхом.

Кілька місяців тому українська сторона пішла з переговорного процесу, і кілька місяців тому українська сторона на різних рівнях - від високого до вищого - заявляла про те, що вони збираються вирішувати їхні проблеми на полі бою, - зазначив Пєсков.

Між тим президент Франції Еммануель Макрон заявив, що за умови відповідного підходу такі країни як Індія та Китай, які поки не визнають агресію Кремля проти України, можуть прийняти аргументи Заходу, що агресію російського диктатора Володимира Путіна потрібно зупинити.

Я вірю, що надія є. Думаю, ми повинні бути дуже поважними, уникати менторського тону і говорити, що ми" на хорошій стороні історії". Я вважаю, що з наявністю великої поваги, ми могли б спробувати зрозуміти їхню позицію, у що вони вірять, які їхні почуття - і тоді ми зможемо переконати їх, - зазначив Макрон.

Французький президент наголосив, що Китай та Індія відрізняються від країн ЄС, але "всі разом, будучи поважними, ми зможемо працювати, тому що на кону - світовий порядок, світ, зміна клімату, продуктова безпека".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?