В Кримський міст врізався плавучий кран: з'явилося відео з місця аварії
Категорія
Світ
Дата публікації

В Кримський міст врізався плавучий кран: з'явилося відео з місця аварії

В Кримський міст врізався плавучий кран: з'явилося відео з місця аварії
Джерело:  online.ua

На Кримському мосту 8 вересня стався серйозний інцидент, в результаті якого на автомобільній дорозі тимчасово було обмежено рух. Плавучий кран зірвався з якоря і врізався в опору моста. Відео аварії опублікували в мережі очевидці події, передає ONLINE.UA.

Російські ЗМІ повідомили, що в результаті зіткнення плавучого крана на Кримському мосту було пошкоджено огорожу і освітлення. Після інциденту кран вдалося відтягнути від конструкції моста на безпечну відстань за допомогою буксира.

В даний час обмеження на руху транспорту на Кримському мосту зняті. Також повідомляється, що в результаті зіткнення крана з конструкцією моста серйозних ушкоджень немає, але він пошкодив 10-метрову ділянку бар'єрного огородження, яке на даний момент неможливо відновити, так як в Керченській протоці продовжує бушувати шторм.

З цієї причини на трасі по Кримському мосту ввели обмеження швидкості транспортних засобів до 40 км/год.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кримський міст тимчасово закрили через зіткнення з ним плавучого крана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?