В Криму море і небо поєднались в кольори України: вражаючі фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Криму море і небо поєднались в кольори України: вражаючі фото і відео

В Криму море і небо поєднались в кольори України: вражаючі фото і відео
Джерело:  yuhanson.livejournal.com

У селі Пісчане, що знаходиться на узбережжі Чорного моря у оккупованому Росією Криму, море несподівано стало жовтим, і разом із яскраво-синім небом «намалювало» прапор України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЖЖ  Юрія Югансона.

«Да, друзі, сьогодні я став свідком рідкісного явища. Те, що я вам зараз показу, і сам бачу вперше. Таке враження, що знаменита "Жовта ріка" Хуанхе тепер стала впадати у Чорне море», — написав фотограф.

Варто зазначити, що ці знімки почали активно викладати у Facebook, і под таким перепостом один з коментаторів написав: "Просто природа. Без людей і політики".

На що негайно відповіли інші користувачі: "Просто природа натякає, на чиїй стороні правда і чий Крим)", а ще один коментатор жартома написав: "А де кримінальна справа за екстремізм моря?".

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні у Генічеську, неподалік від адмінкордону із Кримом, в одному з магазинів стався вибух.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?