В мережу злили перше фото iPhone 11 зсередини
Категорія
Технології
Дата публікації

В мережу злили перше фото iPhone 11 зсередини

В мережу злили перше фото iPhone 11 зсередини
Джерело:  online.ua

Китайський блогер GeekBar показав зображення, яке демонструє приблизне розміщення внутрішніх деталей в топових моделях iPhone 11 Pro або Pro Max. Перше фото було опубліковане на його сторінці у Weibo, передає ONLINE.UA з посиланням на "Wccftech".

Варто зазначити, що рендер демонструє лише половину корпусу смартфона. Зокрема, це великий модуль камери, а також процесор A13 Bionic і велика літієво-іонна батарея. Саме їй відводиться значне місце в "начинці" гаджета.

 Що цікаво, у разі правдивості зображення, ці iPhone матимуть рекордну автономність.

 Блогер також звернув увагу на те, що помітно більше місця почав займати модуль камери. Як вже було відомо раніше, вона отримала три об'єктиви. При цьому характеристик лінз поки немає.

 Фото: Wccftech

Також раніше повідомлялося, що в Мережі з'явилася інформація про ймовірні терміни релізу iPhone 11. Про них випадково обмовився президент телекомунікаційної корпорації SoftBank Кен Міяучі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що після осіннього релізу смартфонів iPhone перший фінансовий звіт виявився доволі не втішним для Apple, саме тому голова корпорації Тім Кук заявив, що  компанія переосмислить ціну iPhone.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?