В мережу злили перші зображення iPhone 12 (2020)
Категорія
Технології
Дата публікації

В мережу злили перші зображення iPhone 12 (2020)

В мережу злили перші зображення iPhone 12 (2020)
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома корпорація Apple ще не представила iPhone 2019 року, однак в мережі вже активно обговорюють зображення новинки, яку анонсують в 2020 році, передає ONLINE.UA з посиланням на BGR.

Судячи по знімках, які, по всій видимості, призначені для використання в прес-релізах, на офіційному сайті Apple і сайтах партнерів, iPhone 12 в цілому збереже дизайн моделей iPhone X та iPhone Xs.

"Основна відмінність у зовнішньому вигляді полягає у відсутності будь-яких вирізів в дисплеї. Для реалізації такої ідеї Apple, ймовірно, відмовиться від сканера особи Face ID на користь вбудованого під екран датчика розпізнавання відбитків пальців. Правда, також не видно фронтальної камери і розмовного динаміка. Швидше за все, компанії вдалося приховати їх під дисплеєм", - сказано в повідомленні.

Окрім того, ззаду можна бачити потрійну камеру: один з датчиків буде звичайним, інший – ширококутним, а третій – з 2-кратним зумом. Про інші характеристики пристрою поки не повідомляється.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що після осіннього релізу смартфонів iPhone перший фінансовий звіт виявився доволі не втішним для Apple, саме тому голова корпорації Тім Кук заявив, що компанія переосмислить ціну iPhone.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?