В Міноборони іронічно натякнули на подальшу участь Чорноморського флоту після отримання Storm Shadow
Категорія
Україна
Дата публікації

В Міноборони іронічно натякнули на подальшу участь Чорноморського флоту після отримання Storm Shadow

В Міноборони іронічно натякнули на подальшу участь Чорноморського флоту після отримання Storm Shadow
Джерело:  online.ua

В Міноборони України іронічно натякнули на змогу знищити Чорноморський флот РФ після отримання від Великої Британії далекобійних крилатих ракет Storm Shadow.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони України

ЗСУ отримали змогу знищити Чорноморський флот РФ 

В Міноборони анонсували у зв'язку з цим потужну бавовну незабаром у Криму.

Момент, коли ти розумієш, що відстань від лінії фронту до військових кораблів з ракетами "Калібр" у Севастопольській бухті становить 298 км 700 метрів, - йдеться у повідомленні відомства.

Чи варто реагувати на погрози Кремля через отримання Україною ракет Storm Shadow

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, Кремль вже використав всі свої військові можливості проти України і наразі висуває лише пусті погрози.

Усі спроби Росії залякати українців і світ так званою "адекватною відповіддю" - це розмови із самими собою. Все, що міг використати Путін, він використав. А для Росії найгірше тільки починається. РФ без західних розробок та інвестицій - країна-фейк, - підкреслив секретар РНБО.

За словами Данілова, незабаром країна-агресор зіткнеться з великою кількістю передових технологій і "це будуть не смартфони".

Між тим радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк переконаний, що передача далекобійних ракет Storm Shadow допоможе прискорити перемогу українських військових.

Як відзначив Подоляк, іншим союзникам України також вартувало б прийняти відповідне рішення щодо передачі авіаційних далекобійних ракет.

Storm Shadow. Оптимальне рішення для цього етапу війни. Оптимальне рішення для суттєвого прискорення фіналу. Подібні рішення потрібні й від інших партнерів. Кількість має значення, - зазначає представник ОП.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?