В Міноборони показали кадри з навчань ЗСУ у Великій Британії
Категорія
Україна
Дата публікації

В Міноборони показали кадри з навчань ЗСУ у Великій Британії

В Міноборони показали кадри з навчань ЗСУ у Великій Британії
Джерело:  online.ua

Міністерство оборони показало декілька кадрів з навчань ЗСУ в Британії. Велика увага приділяється таким розміщенню особового складу, маскуванню та спостереженню. ЗСУ висловлюють вдячність Великій Британії за підтримку.

Джерело: Міноборони

Навчання ЗСУ в Великій Британії

За повідомленням Міністерства оборони України, інструктори Збройних Сил Великої Британії та України демонструють та навчають бійців ЗСУ тактиці вибору місця розташування та дій в складі підрозділу.

Повідомляється, що українські військовослужбовці продовжують базову загальновійськову підготовку в рамках багатонаціональної навчальної операції на території Великої Британії.

Фото: t.me/ministry_of_defense_ua

В Міноборони зазначили, що на заняттях особлива увага приділяється розміщенню особового складу, обладнанню пунктів обігріву, укриття та маскування, веденню спостереження та виявленню розвідувальних ознак розташування противника.

Після теоретичного викладу військовослужбовці відпрацьовують практичні дії, зокрема, спостереження, вивчення місцевості та місцевих предметів, індивідуальне маскування військовослужбовця та його маскування на місцевості.

ЗСУ висловлюють подяку Великій Британії за надану підтримку та допомогу.

Фото: t.me/ministry_of_defense_ua

Українські військові закінчили навчання на британських танках Challenger 2

У Великій Британії закінчилися навчання українських військових на танках Challenger 2. Після кількатижневих навчань українські екіпажі повернулися додому.

Українські екіпажі прибули на навчання до Британії невдовзі після того, як у січні Ріші Сунак оголосив, що Велика Британія надішле Україні 14 танків Challenger 2.
Навчання військових включало інструкції з командування, водіння та роботи екіпажу танка Challenger 2, а також ідентифікування та вражання цілей.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?