В Міноборони РФ пообіцяли і надалі завдавати ударів по Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

В Міноборони РФ пообіцяли і надалі завдавати ударів по Україні

В Міноборони РФ пообіцяли і надалі завдавати ударів по Україні
Джерело:  online.ua

В Міноборони РФ заявили про подальше використання авіації для завдання ударів по Україні.

Джерело: Telegram-канал Міноборони РФ

Окупанти погрожують продовжувати атаки по Україні 

Під час заходів оперативної та бойової підготовки сплановано застосування авіаційних засобів поразки. Буде продовжено роботу щодо вдосконалення практичних навичок експлуатації автоматизованих систем управління та інформаційного забезпечення високоточної зброї, - цинічно заявив командувач дальньої авіації генерал-лейтенант Сергій Кобилаш.

За його словами, участь російської авіації у злочинній війні проти України є головною особливістю виконання поставлених завдань для російських літаків.

Між тим в Міноборони РФ цинічно відмовились визнати страшні втрати в результаті ударів ЗСУ по базі військових армїі РФ в окупованій Макіївці.

Замість цього в щоденному зведенні від представника російського міністерства Ігоря Конашенкова з'явилася інформація про перехоплення снарядів HIMARS в Макіївці.

Перехоплено сім реактивних снарядів системи залпового вогню HIMARS в районах населених пунктів Попасна, Макіївка та Попівка Луганської області, - цинічно заявляють в Міноборони країни-агресорки.

За словами керівника Офісу президента України Андрія Єрмака, нічні атаки окупаційної армії РФ іранськими дронами є одною з яскравих ознак агонії російських злочинців.

Тактика нічних польотів балалайок виглядає агонією. Вони хотіли знищити нашу енергоінфраструктуру ще в жовтні, але не змогли. Ми отримали більше сучасних систем ППО. Вони кинули багато зусиль на ракети та БПЛА в листопаді та грудні, щоб ми зустрічали новий рік у темряві, і в них не вийшло, - зазначив Єрмак.

За його словами, армія РФ намагається обійти систему українських ППО.

Зараз вони шукають маршрути і спроби, щоб хоч якось нас вколоти, але їхня тактика терору не спрацює. Наше ж небо перетвориться на щит, - підкреслив Єрмак.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?