В Міноборони розповіли, яких офіцерів запасу призиватимуть в армію
Категорія
Україна
Дата публікації

В Міноборони розповіли, яких офіцерів запасу призиватимуть в армію

В Міноборони розповіли, яких офіцерів запасу призиватимуть в армію
Джерело:  Еспресо

Згідно наказу міністра оборони України Степана Полторака, на військову службу будуть призвані офіцери запасу віком до 43 років, які мають вищу освіту і пройшли курс військової підготовки.

Про це заявив заступник начальника Генерального штабу ЗСУ генерал-лейтенант Артур Артеменко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.

"Можуть бути призвані особи віком до 43 років, які пройшли повний курс військової підготовки за програмою офіцерів запасу і закінчили військові кафедри", - сказав він.

Артеменко зазначив, що порядок призову визначається наказом, який був підписаний міністром оборони.

Читайте також: Україна не буде повертати Донбас військовим шляхом — Полторак

"Наказ відправлено до Міністерства юстиції і після затвердження відповідним органом управління, він набуде чинності", - заявив генерал.

Крім того, представник Генштабу уточнив, що призовники з числа офіцерів запасу повинні мати вищу освіту не нижче рівня бакалавра, і їм також повинно бути присвоєно первинне офіцерське звання.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про наказ міністра оборони України Степана Полторака щодо виклику до військкоматів офіцерів запасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?