В Міноборони відреагували на інформацію про звільнення ЗСУ 4 сіл на Херсонщині
Категорія
Україна
Дата публікації

В Міноборони відреагували на інформацію про звільнення ЗСУ 4 сіл на Херсонщині

В Міноборони відреагували на інформацію про звільнення ЗСУ 4 сіл на Херсонщині
Джерело:  online.ua

Керівник прес-центру Оперативного угруповання "Південь" Наталія Гуменюк не підтвердила і не спростувала інформацію, поширену журналістами CNN, про звільнення ЗСУ 4 населених пунктів на Херсонщині з під контролю кремлівської окупаційної армії.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відбувається у Херсонській області 

На відміну від компанії CNN, я дуже переймаюся долею тих людей, які проживають у цих населених пунктах, і тих підрозділів, які ведуть за них бої, тому ми поки що нічого не підтверджуємо. Ми працюємо, як тільки буде можливість, ми обов’язково повідомимо, - зазначила Гуменюк.

За її словами, на Херсонщині наразі тривають позиційні бої з метою покращення тактичного положення ЗСУ та недопущення перекидання резервів кремлівською армією.

Спікер ОК "Південь" зазначила, що протягом минулої ночі українські військові ліквідували понад 80 військових кремлівської окупаційної армії та близько 60 одиниць ворожої техніки.

Напередодні за добу ми звітували про те, що ми мали показник вже понад 80 рашистів, які заспокоїлись назовсім, за попередню ніч, ніч ту, що пройшла у нас майже той же показник додається і майже 60 одиниць техніки додатково знищено за цю ніч, - зазначила Гуменюк.

Між тим мер окупованого армією РФ Мелітополя Іван Федоров повідомив про підрив одного з керівників кремлівської окупаційної влади на Херсонщині, якого росіяни призначили "т.в.о. начальника чергової частини ДІБДР".

Колаборанти повідомили російським ЗМІ, що вибуховий пристрій спрацював поряд із автомобілем окупанта, коли той їхав разом із сім'єю.

Зазначається, що в результаті вибуху ніхто не постраждав.

Офіційно у ЗМІ не називають імені окупанта, проте у російських Telegram-канал повідомили, що йдеться про чоловіка із прізвищем "Снєшин".

Це не перший замах на колаборантів, держзрадників та окупатів на тимчасово завойованих росіянами територіях. Зокрема, двох окупантів вдалося знищити.

Водночас, у росЗМІ стверджуюють, що на Херсонщині "поступово відновлюється мирне життя".

Окупанти напевно навіть не знали, що на півдні буває настільки спекотно у всіх сенсах. В свою чергу Рух спротиву їм про це філігранно нагадує чи не щодня. Наразі відомо про знищення низки мелітопольских окупантів, які вирішили подивитись, як палає БК у Михайлівці, - зазначив Іван Федоров.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?