В МВС розповіли, як Бойко потрапив на переговори з Медведєвим - ухвалено важливе рішення
Категорія
Україна
Дата публікації

В МВС розповіли, як Бойко потрапив на переговори з Медведєвим - ухвалено важливе рішення

В МВС розповіли, як Бойко потрапив на переговори з Медведєвим - ухвалено важливе рішення
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що Кабмін підтримав пропозицію МВД про заборону нерегулярного авіасполучення між Україною та Російською Федерацією після візиту проросійського депутата "Опозиційної платформи – За життя" Юрія Бойка в РФ, передає ONLINE.UA.

"Ми зробили аналіз обставин цього перельоту. Бойко скористався лазійкою в нашому законодавстві. Отримав відповідне добро ФСБ Росії і прямим перельотом "Київ-Москва" потрапив на перемовини з прем’єром держави агресора", - сказав Аваков.

Міністр зазначив, що поданий на розгляд проект постанови "Про внесення змін до положення про використання повітряного простору України" розроблено МВС з метою захисту державної безпеки та відведення можливих загроз національної безпеки шляхом унеможливлення нерегулярного авіасполучення між Україною та державою агресором.

 За словами Авакова, на виконання вимог закону про санкції, до ряду авіакомпаній РФ були застосовані обмежувальні заходи у вигляді обмеження часткового чи повного транзиту ресурсів, польотів чи перевезень на територію України, у той же час, за словами міністра, зазначенні заборони не розповсюджувалися на нерегулярні рейси між Україною і РФ.

Нагадаємо, 22 березня прем’єр Росії Дмитро Медведєв провів у Москві зустріч з представниками "Опозиційної платформи – За життя" кандидатом у президенти України Юрієм Бойком і кумом президента РФ Володимира Путіна Віктором Медведчуком.Після цього Бойко і Медведчук заявили, що будуть продовжувати вести переговори з керівництвом РФ, зокрема, щодо постачання в Україну російського газу.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що очільник МЗС України Павло Клімкін хоче знати, чи обговорювали кандидат в президенти Юрій Бойко і кум президента РФ Віктор Медведчук у Москві питання звільнення українських політв’язнів і військовополонених.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?