В МВС відповіли, чого чекають від Ірану після авіакатастрофи МАУ
Категорія
Україна
Дата публікації

В МВС відповіли, чого чекають від Ірану після авіакатастрофи МАУ

В МВС відповіли, чого чекають від Ірану після авіакатастрофи МАУ
Джерело:  online.ua

Українська сторона перебуває напоготові для відправлення в Іран спеціальної групи фахівців на тлі авіакатастрофи лайнеру "МАН". Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на пресслужбу Міністерства внутрішніх справ.

За офіційними даними, Києву наразі необхідний лише офіційний дозвіл на візит від іранської влади.

"У Міністерстві внутрішніх справ сформовано групу фахівців ДСНС України та експертної служби МВС для допомоги у пошуковій операції катастрофи українського літака в Ірані", - пояснили у структурі.

Паралельно інформацію підтвердили у представництві Ради національної безпеки та оборони України.

"О. Данілов повідомив, що українська сторона зараз очікує на підтвердження від Ірану щодо безпечного вильоту для двох українських літаків, які мають забрати загиблих. Також до Тегерана планують вирушити вітчизняні фахівці, які з'ясовуватимуть усі обставини катастрофи", - пояснили у відомстві.

Також РНБО закликала не робити висновків щодо причин катастрофи до того, як спеціалісти завершать розслідування. Наразі секретар Данілов очолює оперативний штаб, що створений за дорученням президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв ONLINE.UA, "Міжнародні авіалінії України"тимчасово скасували усі рейси в іранському напрямку через трагедію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?