В МВС заявили про вирішальні тижні протистояння російським окупантам
Категорія
Україна
Дата публікації

В МВС заявили про вирішальні тижні протистояння російським окупантам

В МВС заявили про вирішальні тижні протистояння російським окупантам
Джерело:  online.ua

Радник міністра МВС Вадим Денисенко заявив, що наступні 2-3 тижні будуть вирішальними у протистоянні окупаційні армії РФ.

Джерело: "24 канал"

Україна готується до вирішальної стадії війни з РФ 

За словами Денисенка, російські окупанти будуть робити все аби захопити Маріуполь, а потім розпочати наступ на Схід України.

Наше головне завдання - зупинити цей рух, не дати можливості їм це зробити і примушувати їх до важкої нав'язливої наземної боротьби, де вони програють, - зазначив радник міністра МВС.

За словами Денисенка, наразі Україні дуже потрібна допомога від міжнародних партнерів із захисту повітряного простору.

За словами керівника Київської ОВА Олексія Кулеби, найбільш небезпечними напрямками на території області залишаються Житомирська траса, Буча – Ірпінь – Гостомель, Макарів, північ Вишгородського району.

Він також повідомив, що бої тривають на території деяких населених пунктів Баришівської, Калитянської та Великодимерської територіальних громад Броварського району.

Загарбники продовжують накопичувати війська та техніку, обстрілюються житлові масиви та критична інфраструктура. Постійні тривоги можливого авіанальоту майже по всій області. В усіх районах Київщини йде боротьба з диверсійними групами, - зазначив очільник області.

Він нагадав, що сьогодні продовжується евакуація населення через гуманітарні коридори.

У той же час засоби ППО сбили крилату ракету над Києвом.

Повідомляється, що залишки ворожої ракети впали в районі Куренівки. В результаті падіння ракети, частково пошкоджено будівлі, а також знищено тролейбус, який в цей час курсував по району.

Також у наслідок авіаудару окупантів по центру Харкова було зруйновано 4-поверхову житлову будівлю.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?