В "Нафтогаз" розказали, коли Київ отримає гарячу воду
Категорія
Україна
Дата публікації

В "Нафтогаз" розказали, коли Київ отримає гарячу воду

В "Нафтогаз" розказали, коли Київ отримає гарячу воду
Джерело:  online.ua

НАК "Нафтогаз" заявляють, що приблизно за тиждень столичні мешканці отримають гарячу воду, передає ONLINE.UA з посиланням на повідомлення компанії у Twitter.

"Десь за тиждень бойлерам можна дати відпочинок. Сьогодні підписали мирову угоду, за якою "Київтеплоенерго" визнає, що є правонаступником за борговими зобов’язаннями Київенерго. Завтра Господарський суд Києва має затвердити мирову угоду", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що після цього упродовж 2 днів "Київенерго" та "Київтеплоенерго" урегулюють питання передачі боргових зобов’язань.

"Щойно це станеться, "Нафтогаз" та "Київтеплоенерго" зможуть укласти договір про постачання газу за пільговою ціною на умовах ПСО. Весь процес триватиме до 5 робочих днів", - підсумували в "Нафтогазі".

Нагадаємо, кияни постійно скаржаться на те, що уже кілька місяців немає подачі гарячої води: у декого з травня, у декого з липня.

Як повідомляв ONLINE.UA, 8 жовтня заступник голови КМДА Петро Пантелеєв заявив, що підключення житлових будинків до опалення у Києві розпочинатиметься із урахуванням температури повітря, яка має опуститися до позначки +8 і нижче градусів за Цельсієм і триматися на такому рівні щонайменше протягом трьох днів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?