В "Нафтогазі" розказали про головний виклик для Зеленського в енергетиці
Категорія
Економіка
Дата публікації

В "Нафтогазі" розказали про головний виклик для Зеленського в енергетиці

В "Нафтогазі" розказали про головний виклик для Зеленського в енергетиці
Джерело:  Голос Америки

Очільник НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв вважає, що головним персональним викликом для новообраного президента України Володимира Зеленського стане боротьба з корупцією. Про це він розповів в інтерв'ю "Голосу Америки", передає ONLINE.UA.

"Я думаю, що все буде залежати від позиції нового президента з такого важливого питання, як боротьба з корупцією і, якщо ця боротьба буде ефективною, то ми не побачимо жодного тиску з боку олігархів... Я вважаю, персонально, що це є головним викликом до будь-якої української влади. Не олігархи, а корупція, частиною якої вони є. Якщо буде ефективна система яка буде не давати можливість безкарно брати і давати хабарі питання олігархізації України буде вирішене", - наголосив Коболєв.

 На його думку, перш за все в сфері енергетики потрібно усунути посередників в торгівлі газом та навести лад з облгазами.

"У нас є свідчення, у нас є факти, які доводять те, що як газсбути, так і облгази, які працюють спільно, просто паразитують відбираючи, як газ, так і гроші з системи, які їм не належать", - сказав він.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше кум очільника Кремля Володимира Путіна та голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя"  Віктор Медведчук заявив, що не готовий підтримати Володимира Зеленського,  поки той не згоден із його пропозиціями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?