В нас є проблеми: Лукашенко оцінив політику Зеленського
Категорія
Світ
Дата публікації

В нас є проблеми: Лукашенко оцінив політику Зеленського

В нас є проблеми: Лукашенко оцінив політику Зеленського

Білоруський державний лідер Олександр Лукашенко назвав початок президентства Володимира Зеленського не інакше як надією. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

За його словами, нова влада може підтримати процес вирішення проблем у відносинах між Мінськом та Києвом.

"І з Україною в нас є проблеми. Слава Богу, за цей короткий період перебування при владі українського президента ми якось рухаємося, обговорюємо. Навіть ті негативні моменти, які могли настати, вони не настали завдяки одній телефонній розмові двох президентів. Це обнадіює", - пояснив Лукашенко.

Він наголошує, під час президентства Петра Порошенка між державами склалися певні суперечливі моменти. Вони нібито не могли бути вирішені через позицію саме Києва.

Білоруський голова вважає, що наразі є можливість побудувати "незалежні" відносини.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно президент Лукашенко обурився публікаціями у ЗМІ стосовно підготовки своїх дітей до транзиту влади у майбутньому. Він заявив, що нікого ні до чого не готує. Також лідер звернув увагу, що майбутні вибори можуть позбавити роботи багатьох посадовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?