В наступному році - Зеленський дав несподівану обіцянку всій країні
Категорія
Політика
Дата публікації

В наступному році - Зеленський дав несподівану обіцянку всій країні

В наступному році - Зеленський дав несподівану обіцянку всій країні
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський відвідав у вівторок, 1 вересня Полтавщину. Під час робочого візиту він виступив з обіцянкою будувати аеропорти по всій країні у разі надання даних про реальну потребу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента.

Під час візиту державному лідеру продемонстрували проєкт реконструкції злітної смуги обласного аеропорту. За словами, в.о. гендиректора Володимира Окари, реконструкція потребує 425 мільйонів гривень.

"Треба робити смугу. Підтримувати немає сенсу, бо ви витрачаєте гроші на підтримку, а смуга й далі не функціонує", - відповів Зеленський.

Він наголосив, роботу необхідно почати вже цьогоріч, необхідні кошти запланують в обласний бюджет.

Водночас заступник голови ОПУ Кирило Тимошенко пояснив, що у 2021 році перелік необхідних робіт додадуть до Нацпрограми "Велике будівництво", бюджет області забезпечить розробку проєктно-кошторисної документації.

"Всі аеропорти будемо додавати до програми. Пріоритет буде для тих міст, тих аеропортів, у яких є документи. По всій країні є або смуга, або термінал. І якщо документи будуть у цьому році, то в наступному році ми побудуємо", - резюмував Зеленський.

Нагадаємо, український президент у серпні почав великий тур по містах України, першими поїздками стали візити на Херсонщину та Запоріжжя. Також нещодавно він виступив на партійному з'їзді "Слуги народу", який пов'язаний з місцевими виборами восени.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні Зеленський звернувся до Верховної Ради з важливим закликом. Він стосується законопроєкту про референдум, який необхідно розглянути найближчим часом. За його словами, елемент політичної програми щодо народовладдя — один з найбільш головних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?