В НАТО пояснили, чому підтримують зустріч Трампа і Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

В НАТО пояснили, чому підтримують зустріч Трампа і Путіна

В НАТО пояснили, чому підтримують зустріч Трампа і Путіна
Джерело:  online.ua

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг зявив, що підтримує майбутній саміт американського лідера Дональда Трампа і президента РФ Володимира Путіна. Він зазначив, що необхідно вести діалог з Росією.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Politico.

Генсек вкотре підкреслив, що політика Альянсу щодо РФ базується на подвійному підході - це міцна оборона і діалог.

"Я вітаю майбутню зустріч між президентами Трампом і Путіним, яка відповідає політиці НАТО.Поки ми єдині та тверді у підході щодо Росії, ми можемо вести політичний діалог з ними. Ми не хочемо холодної війни та гонки озброєнь. Росія наш сусід та залишиться ним. Тому нам потрібний діалог для покращення відносини з нею", - сказав Столтенберг.

Він додав, що НАТО зафіксувало більшу військову присутність, більшу кількість військових навчань, вищу напругу і повинно бути певними у відсутності будь-яких прорахунків та непорозумінь, інцидентів та катастроф, які можуть призвести до справді небезпечної ситуації.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 26 червня в повітряному просторі Естонії, Латвії і Литви стартували військові навчання НАТО і союзників Ramstein Alloy.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?