В НАТО рішуче пригрозили Кремлю через Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

В НАТО рішуче пригрозили Кремлю через Україну

В НАТО рішуче пригрозили Кремлю через Україну
Джерело:  online.ua

Альянс продовжить чинити тиск на Росію у питанні відновлення суверенітету України і виконання Мінських угод. З даною рішучою заявою виступив генсек НАТО Єнс Столтенберг на зустрічі з головою ОБСЄ, міністром закордонних справ Словаччини Мирославом Лайчаком, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт блоку.

Вказано, що в ході зустрічі Столтенберг і Лайчак обговорили ситуацію в Україні.

"Генсек НАТО привітав зусилля Словаччини щодо зменшення напруги, зміцнення довіри та сприяння діалогу, наголосивши, що "НАТО продовжить тиснути на Росію для того, щоб вона поважала суверенітет і територіальну цілісність України та виконувала свої зобов'язання за Мінськими угодами", - сказано в повідомленні.

В свою чергу Лайчак поінформував Північноатлантичну раду про пріоритети Словаччини на час головування в ОБСЄ в 2019 році.

Нещодавно Столтенберг зізнався, що Північноатлантичний альянс занепокоєний тим, що Росія нарощує військовий потенціал в регіоні Чорного моря. У відповідь на це НАТО активує дії в регіоні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  агресія Росії в 2019 році буде все рішучіше, тому НАТО має бути готовим до війни, щоб реагувати на всі виклики одночасно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?