В НБУ розповіли про стан переговорів з МВФ: що відомо
Категорія
Економіка
Дата публікації

В НБУ розповіли про стан переговорів з МВФ: що відомо

В НБУ розповіли про стан переговорів з МВФ: що відомо
Джерело:  Hromadske

Переговори між українським урядом та Міжнародним валютним фондом стосовно нової програми співпраці тривають. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

За словами очільника Національного банку Якова Смолія, Київ наразі чекає подальших консультацій від адміністрації фонду у Вашингтоні. Він виступив з заявою на засіданні з парламентським комітетом з питань фінансів, податкової та митної політики.

"Переговори продовжуються. Ми сподіваємося на їхнє успішне завершення. Враховуючи те, що День подяки у США припадає на четвер, а 29 листопада у Вашингтоні вихідний, очікуємо меседжі на наступному тижні", - пояснив Смолій.

Голова НБУ додав, що консультативний процес щодо програми співпраці також організований у Вашингтоні.

Нагадаємо, Україна веде переговори з МВФ щодо нової угоди протягом останніх кількох місяців. Місія фонду вже відвідувала Київ, де контактувала з представниками уряду напряму.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністерка фінансів Оксана Маркарова стверджує, що Київ отримав певний прогрес у переговорному процесі. Вона пояснила, що сторони обговорили та узгодили багато моментів майбутньої кредитної програми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?