В небі над Москвою стався трагічний авіаінцидент
Категорія
Світ
Дата публікації

В небі над Москвою стався трагічний авіаінцидент

В небі над Москвою стався трагічний авіаінцидент
Джерело:  L!fe #шоу

У Росії командир екіпажу приватного літака втратив свідомість і помер відразу після зльоту з московського аеропорту «Домодєдово».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.ru.
Трагедія сталася з основним пілотом лайнера з сегменту бізнес-авіації.
Управління лайнером взяв на себе другий пілот, який повідомив в екстрені служби аеропорту про інцидент і запросив термінову посадку.


Читайте також: Російський льотчик, що втопив літака, отримав українську нагороду: з'явилося фото

На злітно-посадкову смугу прибули медики, які не змогли допомогти капітанові корабля — він помер, не приходячи в свідомість.


При цьому ніхто з пасажирів і членів екіпажу не постраждав.


«Через кілька хвилин після вильоту борту надійшло повідомлення про нездужанні командира екіпажу. Управління взяв на себе другий пілот, який здійснив благополучну посадку. До моменту приземлення був прийнятий комплекс оперативних заходів по наданню допомоги командиру», — повідомив офіційний представник аеропорту Олександр Власов.


Також стало відомо, літак виконував бізнес-рейс з Москви до Пензи, а капітаном корабля був досвідчений пілот, 53-річний Рейнхард Л..


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  українські користувачі соцмереж вибухнули обуренням через рейс російського "Аерофлоту" пропущенний над Україною попри санкції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?